Menu
Our mission is to serve people who crave unique flavors, experiences, and ideas while creating opportunities for chefs to showcase.
Sweet & sour onions, sourdough
Fennel, citrus, crispy capers
Pickled onions, pesto alla trapanese
Sweetcorn, smoked provolone, green chilli mayo
Fennel, citrus, crispy capers
Pickled onions, pesto alla trapanese
Sweetcorn, smoked provolone, green chilli mayo
Sweet & sour onions, sourdough
Fennel, citrus, crispy capers
Fennel, citrus, crispy capers
с присоленным в цитрусе огурцом
со свежим фенхелем и пикантным соусом
с грушей, томлёной в белом вине
с луковым мармеладом
Sweet & sour onions, sourdough
Fennel, citrus, crispy capers
Sweet & sour onions, sourdough
Fennel, citrus, crispy capers
Pickled onions, pesto alla trapanese
Sweetcorn, smoked provolone, green chilli mayo
Fennel, citrus, crispy capers
Pickled onions, pesto alla trapanese
Sweetcorn, smoked provolone, green chilli mayo
Sweet & sour onions, sourdough
Fennel, citrus, crispy capers
Fennel, citrus, crispy capers
Our miserve people who crave unique flavors, experiences, and ideas while creting opportunities.
Our mission is to serve people who cra flavors, experiences, and ideas while creating opportunities.
Our mission is to serve people who crave unique flavors, experiences, and ideas while creating opportunities.
Our mission is who crave unique flavors, experiences, and ideas while creating opportunities.
с присоленным в цитрусе огурцом
со свежим фенхелем и пикантным соусом
с грушей, томлёной в белом вине
с луковым мармеладом
Sweet & sour onions, sourdough
Fennel, citrus, crispy capers
Our miserve people who crave unique flavors, experiences, and ideas while creting opportunities.
Our mission is to serve people who cra flavors, experiences, and ideas while creating opportunities.
Our mission is to serve people who crave unique flavors, experiences, and ideas while creating opportunities.
Our mission is who crave unique flavors, experiences, and ideas while creating opportunities.
Ресторан «Мон Бижу»
13.00 – 23.00
Ресторан «Марта»
17.30 – 00.00
(Последний заказ 23:00)
The Terrace
17.30 – 00.00 (ресторан работает только в летний период)
Телефон
с присоленным в цитрусе с огурцом
со свежим фенхелем и пикантным соусом
с грушей, томлёной в белом вине
с луковым мармеладом
французского рецепта с перепёлкой и раковыми шейками
с трюфельным маслом, моцареллой, молодой спаржей и бальзамической икрой
с присоленным в цитрусе с огурцом
со свежим фенхелем и пикантным соусом
с грушей, томлёной в белом вине
с луковым мармеладом
французского рецепта с перепёлкой и раковыми шейками
с трюфельным маслом, моцареллой, молодой спаржей и бальзамической икрой